overige

Kerkbanken, orgelkasten, balies, prefab binnen- en buitenwanden, diverse soorten gevelbekleding, luiken, winkelpuien, enz.. Wilt u iets bijzonders? Wij maken ‘álles’ van hout!

Hang- en sluitwerk

Wij verwerken hang- en sluitwerk en beslag van gerenommeerde merken als Axa®, KFV®, Nemef®, Maco®, Dorma®, Hoppe®, Hewi®, Ferraro® en Winkhaus®. U heeft ruime keuze uit modellen en materialen. De brochures liggen bij ons ter inzage. Wij geven u graag advies. 

Beglazing en ventilatieroosters

De ramen, deuren en kozijnen kunnen door ons worden voorzien van beglazing, variërend van normale thermopane en HR++ tot glas-in-lood, van gelaagd en gefigureerd glas tot glas met roeden. Hierbij kunnen ventilatieroosters toegepast worden van het merk Duco®. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei variaties en kleuren. Kijk op www.duco.be voor meer informatie.

Inmeten, opstellen en plaatsen

Bij ons kunt u alle kanten op. Indien u handig bent, kunt u kosten besparen door zelf de maten op te nemen, e.e.a. bij onze werkplaats af te halen en e.e.a. zelf op te stellen en te plaatsen. 


Uiteraard kunt u dit gehele proces ook aan deskundigen over laten. Wij weten als géén ander waar op gelet dient te worden bij het opmeten, opstellen en plaatsen van kozijnen, schuifpuien en trappen. Profiteer hiervan!  

Vraag een offerte

Bekijk ook de overige diensten van Hulzebos Timmerfabriek

bekijk hier een selectie van producten & interieuroplossingen

Bekijk ook de overige diensten van Timmerfabriek Hulzebos