Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ramen & deuren

Ramen en deuren worden in onze werkplaats in de kozijnen afgehangen en voorzien van alle gewenste sluitwerk en beslag (schilden, krukken, enz.). Onze ramen worden standaard voorzien van een uitneembaar anti-tochtkader met folie, dat bescherming biedt bij het schilderen. Voor kozijnen op de verdieping is het draaikiepraam een uitkomst. Dit kunt u eenvoudig van binnenuit schoonmaken.

Indien uw kozijn in prima staat verkeert, maar het raam wel aan vervanging toe is, kunnen wij een nieuw raam voor u maken en desgewenst bij u komen afhangen in het kozijn. 

Ook voor deuren

Hetzelfde geldt voor deuren. Een voordeur is het visitekaartje van uw woning. Wij zijn dealer van Weekamp Deuren en Albo Deuren. Zij bieden u een ruim assortiment aan kwaliteitsdeuren (vraag naar de brochure of kijk op www.weekamp-deuren.nl of www.albo.nl). Mocht u iets geheel anders wensen, dan ontwerpen wij graag een model voor u. Ook kunnen wij, aan de hand van uw eigen ontwerp of bijvoorbeeld foto’s uit een tijdschrift, een deur voor u maken. 

Vraag een offerte

Bekijk hier ook de overige diensten van Hulzebos Timmerfabriek.

bekijk hier een selectie van producten & interieuroplossingen

Bekijk ook de overige diensten van Timmerfabriek Hulzebos

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren